АНАЛИЗА: Извештај за локалните избори на турските политички партии во Северна Македонија

Ги анализиравме и оценивме изборните резултати на турските партии на локалните избори одржани во Северна Македонија на 17 октомври 2021 година, каде што 1 милион 824 илјади 864 гласачи регистрирани во 81 општина, вклучително и…