јуни 17, 2024

СКАНДАЛ: Љубчо Георгиевски во интервју во „Во Центар“ објави дека Жан Митрев бил замешан во организирање негов атентат

„Своевремено во весникот СВЕДОК на Томо Аврамски текстовите против Љубчо, со конструирани афери ги нарачувал Сашо Мијалков, а истите ги пишувале Мане Јаковлевски и Тодор Петров. Исто така Мане и Жан од Томо барале да најде ПЛАТЕН УБИЕЦ за да го ликвидираат…. При што Љубчо вели дека не може да разбере како и зошто токму Жан Митрев е замешан во таква операција…“, пишува Пулс 24.

Read Previous

Реакција на СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ им служи на туѓите интереси и не придонесува за членството во ЕУ

Read Next

Бугарскиот амбасадор Ангел Ангелов им се врати на дипломатските должности во Северна Македонија